app

Nu ook in België beschikbaar: Boost je bedrijf met een vast nummer op mobiel

Kleine bedrijven moeten al vroeg een beslissing nemen over het telefoonbesturingssysteem, want het zal direct invloed hebben op de doeltreffendheid van hun bedrijf en de kwaliteit van de klantenservice die ze zullen bieden. De functies ervan kunnen variëren van eenvoudige zoals het kiezen van een nummer en prijsopties tot meer complexe functies zoals automatische voicemail en het toekomstbestendig maken van je telefoonsysteem.

Een virtueel telefoonnummer is een alternatief voor alle traditionele besturingssystemen en is de nieuwste technologische vooruitgang in de wereld van telefoonbesturingssystemen. Het is een op internet gebaseerd systeem dat dankzij de nieuwste technologie een uiterst comfortabele en betaalbare optie is. Dit systeem biedt vele gemakken en veel meer voordelen dan wat op het eerste gezicht lijkt, vooral voor een kleine onderneming. Laten we zonder verder oponthoud in de voordelen van virtuele telefoonnummers voor kleine bedrijven duiken.

Geld besparen

De gespreksprijzen met een virtueel telefoonsysteem zijn meestal veel lager dan die van traditionele systemen voor lokale, mobiele, en vooral internationale gesprekken. Het maakt de virtuele telefoon een meer kosteneffectieve optie als je een duurzaam bedrijfstelefoonsysteem wilt onderhouden.

Als je een internetverbinding hebt, heb je onmiddellijk toegang tot de tarieven waarmee je hebt ingestemd. Je nummer is in de wolk gebaseerd, en je kunt eindelijk dure lijnhuur en de kosten voor roaming vergeten. Het onderhoud van het systeem wordt verzorgd door je provider, en de setup kosten zijn ook beduidend lager in vergelijking met andere opties die er zijn.

Productiviteit onderweg

Overal toegang hebben tot je telefoonsysteem is veel belangrijker voor kleinere bedrijven die eenvoudigweg geen mens alleen kunnen missen om de telefoon op te nemen. Een virtueel telefoonsysteem kan niet alleen aan je bureau werken, maar overal.

Tip: vast nummer op je mobiel met Belfabriek

Je gesprekken kunnen via het internet rechtstreeks naar je telefoon of naar je smartphone app geleid worden, dus zolang je online bent, kun je verbinding maken met je telefoonsysteem, en tegenwoordig is internet bijna overal beschikbaar. Een andere functie waarmee je ook onderweg productief kunt zijn is de mogelijkheid om voicemails en faxen als audiobijlage naar je e-mail account door te sturen. Je kunt je werk overal mee naartoe nemen.

Een sterk merkimago ontwikkelen

Kleine bedrijven zijn erg dynamisch en moeten voortdurend op veel uitdagingen reageren. Deze omgeving kan tot enkele problemen leiden voor ondernemers die niet-traditionele kantoorruimtes of zelfs mobiele kantoren nodig hebben. Virtuele telefoonnummers kunnen met je mee verhuizen, hoe vaak je ook verhuist. Niet vaak van nummer wisselen kan je klanten de indruk geven dat je bedrijf stabiel, betrouwbaar, en zelfs groter is dan het in werkelijkheid is. Het hebben van een vast nummer wordt geassocieerd met professionaliteit en vertrouwen, dus helpt het je kleine bedrijf een sterk merkimago te ontwikkelen.

Goedkopere expansie en weinig risico

De meeste kleine bedrijven moeten met een krap budget werken tot ze hun positie in de industrie veroveren. Een virtueel nummer kan fungeren als een kosteneffectieve manier om naar een nieuwe locatie uit te wijken als je in de toekomst moet uitbreiden.

Veel klanten hechten de meeste waarde aan plaatselijke bedrijven. Koop een virtueel nummer met het netnummer van de doellocatie, en vestig een plaatselijke aanwezigheid voor je bedrijf zonder de kosten en moeite van het opzetten van een nieuw kantoor. En als je plannen ambitieuzer zijn en je doellocatie internationaal is, is een virtueel nummer een fantastische manier om de wateren op een nieuwe markt uit te proberen.

Snelle installatie

Sommige telefoonsystemen vergen veel tijd en moeite om op te zetten. Met een eigen VOIP systeem op je terrein bijvoorbeeld, kun je meerdere bezoeken van een hele installatieploeg verwachten, en ook een paar trainingssessies om het systeem te leren kennen. Als je een kleinere onderneming bent, zijn tijd en geld nog meer van belang, en daarom is een traditioneel telefoonsysteem misschien niet het beste idee dat er is.

Leestip: Ideaal voor de ZZP’er en startende ondernemers: vast nummer op je mobiel !

Maar virtuele telefoonnummers is een cloud systeem dat veel gemakkelijker op te zetten is. In feite kan het werken en klaar zijn in minder dan vijf minuten, beweren veel web-gebaseerde bedrijven. Alles wat niet een paar dagen vrij hoeft te nemen alleen voor het opzetten en de opleiding is het proberen waard, en op Internet gebaseerde oplossingen lijken de minste problemen op te leveren als het gaat om handleidingen en moeite.

Laatste gedachten

Een vast telefoonnummer op mobiel is een uitstekende manier om communicatie in een kleine onderneming op te zetten. Het is een kosteneffectieve manier om klanten in staat te stellen je te bereiken en gemakkelijk als een betrouwbaar bedrijf over te komen. Deze oplossing bespaart je veel tijd en moeite met het bedienen ervan en het onderwijzen van je personeel. Dus als je een nieuw telefoonsysteem voor je bedrijf overweegt, overweeg dan alle mogelijkheden, maar vergeet niet hoeveel voordelen virtuele telefoonnummers hebben.